Na pewno coś się znajnie Mikrus wcześniej komuś odpisywał że nie będzie problemu z pokojami, nie martw się tylko w samochód i dawaj ... a telefony to zawsze będą pod kontrolą ... :diabelski_usmiech
NAKLADKI NA REFLEKTORY OCT.II TYPU" ŁEZKI"
Zwiń
X
-
To może ktos mi da znać gdzie takie brewki można dostać, bo jedna taką octavie juz widziałem...
PS. moje auto jeździ od 14 sierpnia w Polsce. pierwsze w Polsce z tym silnikiem sciagane przez skode w poznaniu. właśnie z hamowni przyjechalem i wyszlo 180KM, 375Nm przy przebiegu 3200km, ale co jest fajne miedzy 3500 -4500obr moc jest prawie stała i ciągnie równo do 240km/h. jesli ktos bedzie mial dane na temat chiptuningu tego silnika to bede wdzieczny za wiadomość.octavia II RS tdi 125kw
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez onyx73dlubnięty 2.o tdi 140 km na 180km /380 nm jedzie tylko 210Zamieszczone przez Staszek20vtgratulacje takiej seriinasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez onyx73odczytany z kompa auta po zmianie programu,nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Maicroft, ty nie strasz bo sie ostatnio z innego forum dowiedzialem ze niejaki Jabar z ocp to ma turbo i mu swiszczy i jeszcze nie padlo - a ja od tego czasu jakis czulszy sie zrobilem i zaczalem jezdzic z dusza na ramieniu ze mi zaraz turbo odleci do krainy wiecznych wiatrow a wczesniej nie przejmowalem sie wcale a wcalenasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
CIEKAWE... TURBO PODOBNO JAK PRZEJEDZIE 30TYS KM TO JUZ NIE POWINNO SIE ZEPSUć PRZY NORMALNEJ "HIGIENIE"...
JESLI CHODZI O PREDKOSC TO TROCHE SłABO JAK NA 2.0TDI.
MUSZE PRZYZNAC ZE MOJA OSTATNIA OCTAVIA 1.9TDI-130 MIALA PODOBNE PARAMETRY PO CHIPTUNINGU ALE NA AUTOSTRADZIE SZLA TYLKO 220 W NIEMCZECH 235KM/H. TERAZ RS ROBI W KRAJU 240KM/H A W PRZYSZLYM TYGODNIU JADE DO MONACHIUM...CHOCIAZ OBROTOMIERZ PREDZEJ SKONCZY SIE NIZ PREDKOSC DOJDZIE DO 250KM/H
A JESLI CHODZI PREDKOSC MAX TO DUZO ZALEZY OD ZAWIESZENIA TZN WYSOKOSCI, ZGLEBOWANIE O 2CM DAJE +20KM/Hoctavia II RS tdi 125kw
Komentarz
-
-
MCturbo, zawias mam z rs-a, co prawda jak byl chipowany to go jeszcze nie bylo
Jabar1975, moze inne opony niz ten sliski szjas dunlop sport 01a daje taką roznicę? no i opony na tylnej osi trzesa mi tylkiem wyzabkowane... mocnooo naciągane?
Maicroft, mi tam sie marzy 220 km i turbo z MT takie jak w tym rumunskim szatanie, jak je szlag trafi to trafi jest gwarancja a jak nie to i tak w przyszlym roku idzie na emeryturkę... a dolozenie 4x4 to chyba juz za duza dłubanina?
do admina mozna zmiana tematu bo trochę na bok zniosło
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez onyx73moze inne opony niz ten sliski szjas dunlop sport 01a daje taką roznicę? no i opony na tylnej osi trzesa mi tylkiem wyzabkowane... mocnooo naciągane?
Zamieszczone przez onyx73mi tam sie marzy 220 km i turbo z MT takie jak w tym rumunskim szatanie, jak je szlag trafi to trafi jest gwarancja a jak nie to i tak w przyszlym roku idzie na emeryturkę... a dolozenie 4x4 to chyba juz za duza dłubanina?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MCturbowyszlo 180KM, 375Nm przy przebiegu 3200km, ale co jest fajne miedzy 3500 -4500obr moc jest prawie stała i ciągnie równo do 240km/h. .OII Golas ale z 1.9 TDI BXE
Komentarz
-
-
Re: NAKLADKI NA REFLEKTORY OCT.II TYPU" ŁEZKI"
Zamieszczone przez MCturboCzy ktoś wie gdzie mozna kupic łeski na reflektory przednie do Octavii II? najlepiej od razu w czarnym kolorze?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafalusGdzie produkuja takie pomysły..
Wiec nie wiem co Twoj post wnosi do dyskusji."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Purchawarafalus, czy kolega pytal sie o to czy sie te nakladki komus podobaja, czy tez gdzie je mozna kupic?
Wiec nie wiem co Twoj post wnosi do dyskusji.
Z łezką do OII może być problem.
Milotec robi coś takiego
Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.
(IMO, jeśli nakładki to te są całkiem fajne).
A Autostyl-Janko coś takiego
Prodej a výroba autodoplňků pro vozy ŠKODA a Volswagen. Nejširší nabídka auto tuning za výhodné ceny.
No chyba że to potraktować jako łezkę? (pomyliło mi się chyba z "okularami" z tym to jest problem ).
Inne zdanie przykuło moją uwagę w tym temacie, a mianowicie:
Zamieszczone przez onyx73to cudo ma inne przelozenia w skrzyni ze ciagnie do 240? dlubnięty 2.o tdi 140 km na 180km /380 nm jedzie tylko 210..życie zaczyna się powyżej 4000 rpm
Komentarz
-
Komentarz